Nyt værksted & showroom ved Rosenholm Slot

I august måned kom den store dag hvor vi efter 10 måneders søgen og venten endelig, kunne flytte ind i vores nye lokaler. Og det har været ventetiden værd!

Vi har fundet det sted der på skønneste vis omkranser alt hvad dahl & juul står for. Vores beliggenhed ved Rosenholm Hovedgaard i det der bliver omtalt som "Den Gamle Studestald", en storslået og æstetisk bygning opført med godt håndværk og smukke detaljer, indeholder alt hvad vi selv sætter pris på og selv gør os så umage for at viderebringe til vores kunder.

Vi byder jer velkommen i vores værksted og showroom hvad enten I ønsker at købe et nyt møbel, boligtilbehør eller selv har et møbel der skal ompolstres eller anden polstreopgave, vi kan hjælpe jer med. Med vores åbne værksted ønsker vi at give jer et kig ind i vores Verden. Her kan du se med når en stol står og er fuldstændig afpolstret og rå, når vi syr, når vi klammer, når det støver eller duften af hør, uld eller læder breder sig i luften. Her oplever du den autentiske stemning af et fantastisk håndværk i historiske omgivelser.

Kig forbi og lad jer inspirere på Slotsvej 2B i Rosenholm.