Danske designmøbler fra Brdr. Petersens Polstermøbelfabrik

Det er med stor glæde vi kan annoncere en udvidelse af vores forretningsområde med salg af nye danske designmøbler. Vi har fået æren af at forhandle et eksklusivt udvalg af danske designmøbler fra Brdr. Petersens Polstermøbelfabrik i Aarhus.

Brdr. Petersen har over tid erhvervet sig rettighederne til at producere en række designmøbler tegnet af bl.a. Ib Kofod-Larsen, Nanna Ditzel, Vilhelm Lauritzen samt Albert Larsson. Brdr. Petersen udmærker sig ved deres ubarmhjertige perfektionisme, sans for kvalitet og godt håndværk som blandt andet kendetegnes ved at alle deres møbler er produceret i Danmark, dette være sig stål- og træstel og selvfølgelig polstringen. For at understrege kvaliteten af deres arbejde, kan det nævnes at de producerer Finn Juhls Poet sofa, Baker sofaen, Salto & Sigsgaards Council Chair m.fl. for møbelproducenten One Collection.

dahl & juul - Interiør tilbyder hermed Ib Kofod-Larsens Seal Chair som findes i sofa og loungestole med henholdsvis høj- og lav ryg samt Pinguin Chair som findes i lounge-, dining- og rockingchair. Endvidere Nanna Ditzel's Oda Chair (Ammestolen), Vilhelm Lauritzen's Radiohus sofaen P2/P3 samt Albert Larssons Table In a Jar.

Ønsker du at skille dig ud og eje noget naboen ikke har (endnu) så har vi møblerne til dig. Kom forbi vores 300m2 store showroom & værksted og bliv inspireret af en generation af danske designere hvis gennembrud var/er størst i USA, Storbritannien, Sverige og Østen.

Herunder et mindre udpluk af møblerne.