Thorkilds Bar Aarhus

Efter ferie og flytning til nye lokaler (det vender vi lige tilbage til...), arbejder vi i øjeblikket på højtryk for at blive klar til levering af interiør til Thorkilds, en ny bar i hjertet af Aarhus. Lokalerne i Mindebrogade 2, har gennem tiden været hjemsted for bl.a. Dragenberg Kælderen, Cassiopaia, Naxos, Kælderen med flere, men er nu efter en gennemgribende renovering klar til at fortsætte under navnet Thorkilds.

Til Thorkilds har man ønsket et klassisk udtryk med runde og bløde kurver. For at understrege dette er ryglænene lavet af sammensyede baner som skaber et stemningsfuldt og indbydende udseende. Både ryglæn og sæder er udført i cognac farvet læder. Alle materialer er i høj kvalitet for at opnå lang levetid, let vedligeholdelse samt en god siddekomfort. Kig ind og sæt jer godt tilrette!

Thorkilds holder åbningsfest den 21/8+22/8 - 2015 fra kl. 2100.

Se mere og følg med på Thorkilds her »  www.facebook.com/thorkildsbar