Stechers - Vin & Tapasbar i Aarhus

Endnu en gang leverer vi med glæde interiør til en ny tapas-, vin- og cocktailbar i hjertet af Aarhus. Denne gang er der tale om et gammelt antikvariat ved åen, som har været igennem en større ombygning. Stechers er opkaldt efter den tidligere Aarhus-borgmester Einar Stecher Christensen, som gjorde en ekstraordinær indsats for byen under anden verdenskrig.

På Stechers finder man en rustik og atmosfærefyldt stemning. For at skabe sammenhæng i indretningen er farverne på vægge og inventar nøje udvalgt. Alle ryglæn er monteret med knapper som matcher lokalets farver. Både ryglæn og sæder er udført i cognac farvet læder og alle materialer er som altid i høj kvalitet, for at opnå lang levetid, let vedligeholdelse samt en god siddekomfort. Kig ind og sæt jer godt tilrette!

Stechers åbner dørene fredag d. 3 juni 2016 kl. 14.00.

Se mere og følg med på Stechers her > www.facebook.com/StechersAarhus