Ombetrækning, Ompolstring og Renovering

Møbelpolstring dækker over flere områder, heriblandt ompolstring eller ombetrækning af antikke- og klassiske møbler samt designmøbler. Endvidere er syning af betræk til mange af tidens møbelklassikere ligeledes en stor del af arbejdet som møbelpolstrer.

Vi udfører alle former for polstring med stof og læder, store som små opgaver, for private, virksomheder og offentlige institutioner.

 

 
 
 

 
 
Afpolstring af PP19 - Bamsestol

Traditionel Polstring

Ved traditionel polstring arbejdes der med de samme materialer som er blevet brugt i århundreder: gjorde, fjedre, snøringer, blår, krølhår m.m. Det er kvalitet og det holder stadig. De gamle arvestykker bliver genskabt med respekt for det oprindelige. Omvendt kan de få nyt liv med moderne stof og evt. en lakering, så man får et unikt møbel som passer ind i det moderne hjem.

Få et uforpligtende tilbud på dit arvestykke eller din udtjente klassiker.

Kontakt os her >

Renovering

Trænger træværket til renovering, så klarer vi naturligvis dette.

Læs mere her >

 
 

 

Industriel Polstring

Skum blev opfundet omkring år 1930. Efterfølgende kom det ind i møbelindustrien, hvor det skabte stor komfort til møblerne. I dag findes et hav af skumvarianter med hver deres unikke egenskaber, som hver især bliver brugt i forskellige møbeltyper. 

Skum anvendes i en stor del af den moderne møbelindustri og mange af de danske og udenlandske møbelklassikere er opbygget med skum.

Vi ompolstrer alle nye og ældre designklassikere som er industrielt opbygget med skum.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud >

 
 

 

Syning og Syopgaver

Vi har stor erfaring med mange typer af syopgaver, både i stof og læder, vi tilbyder blandt andet:

  • Syning af møbelbetræk til designklassikere
  • Syning af betræk til madrasser, daybed, sofahynder, ryghynder, puder, bådhynder, pusle-, tumle- og kravlegårdsmadrasser
  • Betræk til pallesofa-projektet og ryghynder hertil
  • Syning af forskellige betræk efter specialmål
Syarbejde

Vi vejleder gerne i forskellige sy-metoder og viser gerne de forskellige udtryk man kan opnå med blandt andet dobbelt-kapstikning, enkel-kapstikning, keder m.m.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på et hynde-sæt, betræk til din sofa eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os her >