Kære besøgende

 

Velkommen!  dahl & juul - Interiør tog imod den første kunde i 2010 i små lokaler nord for Aarhus ved Mejlby. Virksomheden er sidenhen vokset og vi holder nu til i smukke bygninger, og natur-skønne omgivelser, som nabo til Rosenholm Slot.

dahl & juul - Interiør er essensen af to menneskers lyst til at gøre det anderledes. Et ønske om at åbne dørene til et polstre-værksted og showroom med klassiske- og moderne kvalitetsmøbler, hvor der er en rød tråd fra webside, til værksted og showroom til den service og vejledning man får.

Vi ønsker vores kunder føler sig i trygge hænder og bliver inspireret af et besøg hos os.

Vores vision er at vores kunder, ud over deres færdige produkt, også får en bid af en stemning med sig hjem.

Vi repræsenterer det bedste af dansk møbel-håndværk og vores ekspertise er møbelpolstring og produktion af boligtilbehør i høj kvalitet. Endvidere forhandler vi et eksklusivt udvalg af relancerede møbelklassikere fra 50'erne, tegnet af store danske møbelarkitekter og som den dag i dag produceres i Danmark. Vi brænder for det gode håndværk og vægter professionel og høflig kundebetjening højt.

Endnu en gang velkommen til vores univers af kvalitetsmøbler og stolte håndværks-traditioner.

 
 
 

 
 
Merete - dahl & juul

Merete Dahl Raaberg

Indehaver

Email.  merete@dahl-juul.dk

Tel.  +45 2910 2922

 
Kim-dahl-juul.jpg

Kim Juul Raaberg

Indehaver

Email.  kim@dahl-juul.dk

Tel.  +45 2910 2922

 
 
 
 

 
 

Logo design

Intet er overladt til tilfældighederne hos dahl & juul - Interiør. Dette afspejles også i vores logo hvor forbogstaverne "d" og "j" er smeltet sammen med tegnet "&". En gennemført sammensmeltning som kendetegner de kreative og detalje-orienterede hoveder der står bag dahl & juul.