Kan det betale sig..?

Et ægtepar kommer ind på værkstedet med en fin øreklapstol. De fortæller at de har denne stol som de er glade for, men stoffet er slidt. De har været ude og kigge på andre stole, både billigere og dyrere, men har ikke kunnet finde noget andet. De spørger forsigtigt, og nærmest lidt genert, om jeg mener det kan betale sig at få stolen ombetrukket?

Stolen har kostet kr. 12.000,- fra ny og det vil koste kr. 10.000,- at få den ombetrukket.

Kan det så betale sig? Stellet fejler intet, der bliver skiftet lidt skum og den bliver ombetrukket med Steelcut Trio stof fra Kvadrat. Stolen er som ny! Og vigtigst af alt så er det stadig præcis den stol ægteparret er så glade for. Stadig den gode størrelse, flotte form og skønne siddekomfort, der gør at den passer perfekt til dem og deres hjem.

Tilbage til spørgsmålet; kan det så betale sig? Hvis man er rigtig glad og tilfreds med et bestemt møbel og det bare ikke har været muligt at finde noget der kunne overgå det, er svaret så ikke enkelt?! Det er muligt, man ikke har fået en ny stol. Men man har fået lige præcis DEN stol man er så glad for og den er så god som ny. Så må svaret da være at alt andet ikke kan betale sig!